Міжнародний день благодійності

Міжнародний день благодійності

5 вересня в усьому світі відзначають Міжнародний день благодійності, встановлений резолюцією Генеральної Асамблеї ООН у 2013 році. Таким чином ООН наголошує на важливості благодійництва та волонтерської діяльності, а також привертає увагу до проблем людей, пов’язаних із гуманітарними кризами.

Благодійний фонд «Підгір’я» надає допомогу всім, хто звертається до нас за допомогою. Стараємось забезпечувати всіх потребуючих людей продуктами харчування та гігієнічними засобами, для жінок з дітьми надаємо продукти дитячого харчування та підгузники, а також допомагаємо нашим Збройним Силам України!

Вважаємо, що справжня благодійність починається з щирої посмішки та любові, з доброго слова та з кожної невеличкої доброї справи.

Милосердя – величезна сила, що зв’язує і об’єднує людей. Воно допомагає і тим, хто його потребує, і того, хто надає його. Милосердя зближує сильніше кровного споріднення і відданої дружби.

Займатись благодійністю, це справа не з легких, але як радісно усвідомлювати, що кожного дня ти стаєш кращим , допомагаючи іншим!

Не забувайте робити добро!

Слава Україні!

×